Star for Life – skoleprosjekt i Sør-Afrika

Star for Life er et unikt program som forebygger spredning av hiv og aids blant ungdommer i Sør-Afrika. Gjennom å veilede ungdommer til å få bedre selvfølelse kan de gjøre sunne valg og få en bedre framtid.

I seks år har Rejlers sponset en skole i Sør-Afrika, Qhakaza High School. Skolen har 1 200 elever. Noen av resultatene fra programmet er en forbedret helse for elevene, en kraftig reduksjon i antall tenåringsgraviditeter, flere unge i arbeid, flere elever til universitetene og bedre framtidsmuligheter. Rejlers finansierer et antall avgangselever med stipend slik at de kan begynne på universitetsstudium for å bli ingeniører. 

Engineers - The future stars of South Afrika

 

CSR-ambassadører

Hvert år velger Rejlers ut tre medarbeidere til å være ambassadører. De får en viktig rolle i å implementere og tydeliggjøre Rejlers arbeid med bærekraft i forhold til kollegaer, kunder og andre interessenter. Deres oppgave blir også å inspirere skoleelever til å utdanne seg til å bli ingeniører. 

Februar 2014 reiste tre ambassadører til Sør-Afrika der de fortalte om ingeniøryrket til elevene på vår skole, Qhakaza High School. De fikk også treffe og intervjue 17 av våre stipendiater i Sør-Afrika. Filmen over viser deres opplevelser fra reisen.