Paula Lumminen

Paula Lumminen kom til Rejlers sitt kontor i Riihimäki som praktikant for 16 år siden. Praksisen ble etterfulgt av en åremålskontrakt og fast ansettelse ble inngått for 14 år siden.

- Det startet med praksis, som deretter ble til en fast kontrakt. Jobben min har utviklet seg hele tiden, og det har derfor vært lett å holde motivasjonen oppe. I dag arbeider jeg med stålkonstruksjoner og mekanikk til kraner på havner og skipsverft. 

Det interessante med jobben er at alle kraner er unike. Ingeniøren er involvert i hele kranens livssyklus fra start til slutt.

- Jeg liker varierte arbeidsoppgaver. Det er derfor interessant å delta i transportplanlegging og montering av kranene også. 

Jobben har noen ganger ført Paula til utlandet, den lengste turen gikk til Kina. 

- Rejlers har de seneste 14 årene blitt til en stor virksomhet. Vårt eget kontor har flyttet to ganger i løpet av denne tiden, og jeg har fått mange nye kollegaer. Den gode Rejlersånden er beholdt hele tiden.

I musikken har Paula funnet et komplement til jobben.

- Musikken er veldig viktig for meg. Jeg spiller fiolin i sekstetten Bravura. Vi har konserter og spiller på ulike arrangementer. Når jeg spiller, glemmer jeg alt stress.