Øystein Johansen

Øystein arbeider i Rejlers AS avdeling Telecom, i Norge, som feltingeniør og bor i Arendal. Han har vært ansatt i Rejlers siden september 2012 og har hatt de de samme oppgavene for NetCom siden 2009.

Han jobber til daglig med både analyse, feilretting samt bytte fra gammel til ny teknologi på basestasjonene til NetCom/TeliaSonera. Hans ansvarsområde strekker seg over hele Aust-Agder helt ned til Kristiansand i Vest-Agder.

- Det er flott å ha ansvar for et eget område. Det å være med på å skaffe bedre dekning i de områdene hvor en kjenner folk er veldig gøy. Vi er med både i undersøkelsesfasen og frem til selve realiseringen av dekningen for kunder, forteller Øystein. 

Vanligvis jobber han mest ute i felt. Basestasjonene er stort sett plassert i relativt ulendt terreng, så det blir mange lange gåturer i skog og mark for å komme fram. 

- Denne jobben blir en slags livsstil, ettersom man er tilgjengelig døgnet rundt. Det er alltid noe å gjøre, og jeg sitter nesten aldri inne på kontoret mitt, fortsetter Øystein. 

Dette er allikevel noe Johansen syns er fint med jobben. Han trives ute i naturen også på fritiden og er glad i å ta bilder.