Marie Johansson

Marie har vært gjennom en utrolig reise sammen med Luleåkontoret. Fra tre til 70 ansatte på 17 år.

Det var en i utgangspunktet motvillig Marie som fikk tilbud om jobb på Rejlers sin nyetablering i Luleå, året 1999. Når valget vel var tatt, har hun ikke angret en eneste dag. Til å begynne med jobbet Marie som Cad-tegner, noe som førte til at hun fikk reise rundt på Rejlerskontorene og delta i mange forskjellige oppdrag. Det kunne handle om oppdrag innen områder som telecom, installasjon og elprosjektering.

- Man ble litt av en generalist og svært ettertraktet av ingeniørene, sier Marie og tenker tilbake.

I takt med at kontoret i Luleå utviklet seg ble Marie mer og mer involvert i administrasjonen av kontoret. I dag er Marie den eneste som er igjen fra starten, og har siden 2011 vært administrasjonsleder av kontoret på fulltid.

- For min del ble arbeidssituasjonen bedre og mer inspirerende når jeg kunne fokusere på oppgavene rundt administrasjon av kontoret. Det å få muligheten til personlig utvikling, og å få utvikle sitt talent er, slik jeg ser det, karakteristisk for Rejlers.

Som administrasjonsansvarlig har Marie ikke bare ansvaret for Luleåkontoret, men også for kontorene i Gällivare, Kiruna og en del av Skellefteå. Dette gjør at ingen dager er like.

- For noen måneder siden fikk vi inn en god forsterkning til forretningsområdet Telecom her i Luleå, gjennom oppkjøpet av Orbion. Mange av medarbeiderne der var gamle bekjente av meg fra min tid som rådgiver. Konsulentbransjen er kanskje ikke så stor, men alltid full av overraskelser.