Jenny Edfast

Jenny Edfast er ny Divisjonssjef for Elkraft i Sverige. Hun tar med seg mange års erfaring fra rådgivningsbransjen til Rejlers. Erfaring som skal bidra til å heve divisjon og andre deler av selskapet.

- Generelt finnes det god kompetanse innen Rejlers sine ulike områder. Likevel er det alltid mulig å utvikle seg for å styrke Rejlers, for eksempel å arbeide for mer interaksjon mellom de forskjellige delene av selskapet. Dette gjelder samarbeidet innen divisjonen for å kunne tilby bedre tjenester og løsninger, men også samarbeidet på tvers av divisjonsgrensene for å se på hvordan vi kan optimalisere kompetansen som allerede finnes i selskapet. I dette området finnes det store muligheter for å bryte ned silotankegangen innen divisjonen eller avdelingen og i stedet tenke kompetanse på tvers av hele selskapet, sier Jenny.

Hun forteller at et annet viktig område å fokusere på er å omstille seg til hva kundene vil etterspørre i fremtiden. Rejlers må kunne levere tjenester som harmoniserer med nye IT-løsninger og med nye kommunikasjonssystemer som kommer.

En viktig grunn til at Jenny valgte å begynne i Rejlers er familieånden som finnes i selskapet.

- Jeg har alltid hatt et positivt bilde av Rejlers som er en stor aktør i rådgivningsbransjen. Inntrykket i markedet er at dette er en familiebedrift med stor entreprenørånd, der de ansatte brenner for prosjektene og for å utvikle tjenestene. Det er mange ansatte som føler sterkt for selskapet og det kjennes for meg forskjellig, sammenlignet med andre selskaper i samme bransje. Rejlers har vært flinke til å rekruttere dyktige medarbeidere og til å tilby videreutvikling til den enkelte. Dette appellerer til meg for å begynne i Rejlers, avslutter hun.