Jani Räsänen

Jani har jobbet på Rejlers sitt kontor i Mikkeli i syv år. Han er utdannet innen maskinautomasjon og jobber som veileder i yrkessikkerhet hos Rejlers i Øst-Finland.

Jani er autorisert instruktør for Job Security-kortet, en sikkerhetsutdannelse for arbeidere på felles arbeidsplasser innen industrien. Hans spesialområder er produktutvikling og prosjektledelse av FoU-prosjekter. I de siste årene har Jani jobbet med produktutvikling for Ensto.

- For tiden har vi gående FoU-prosjekter der vi utvikler ladestasjoner for el-biler, for ulike behov. Dette innebærer ladning hjemme, på offentlige steder, samt ulike former for løsninger innen hurtiglading. 

Rejlers har felles prosjekter med Ensto innen produktutvikling, design av mekanikk og elektrisitet, samt produksjonsplanlegging. Vi jobber også med vedlikehold av produksjonsprosesser. 

- Jeg liker å jobbe for finske kunder, og spesielt når jeg kan jobber lokalt.  Det føles ekstra godt å være med på å utvikle et produkt som blir produsert i nærområdet,  og som dermed vil skape arbeidsplasser på hjemtraktene. 

- I fremtiden vil jeg gjerne studere videre. Rejlers har tilbudt meg interessante arbeidsmuligheter, og jeg tror at videre studier vil gagne både meg og Rejlers.