Anneli Amft

Hvordan veitunneler, rushavgift og fotobokser styres er kunnskap som den nye regionsjefen for Vest i Sverige, Anneli Amft, tar med seg til Rejlers etter sine drøye 15 år i Trafikverket. Den 14. mars begynte hun som regionsjef på kontoret i Gøteborg.

Jonas Thimberg tok over som administrerende direktør for Rejlers Sverige ved årsskiftet 2015/2016, og har siden hatt flere dobbeltroller. Nå utvides teamet som skal lede Rejlers Sverige mot 2020 med en regionsjef som har lang erfaring innen infrastruktursegmentet.

- Vi har allerede startet overleveringen og jeg ser virkelig frem til å få en ytterligere erfaren leder til ledergruppen, sier Jonas Thimberg, administrerende direktør for Rejlers Sverige AB.

Anneli Amft har jobbet med problemstillinger innen infrastruktur i ulike roller i det svenske Trafikverket. Nå blir hun å finne i Gøteborg, men hun har også vært stasjonert i Stockholm og i Borlänge, og hun har et stort nettverk hos Rejlers Sverige sin største kunde Trafikverket.

- Jeg har hørt mye godt om Rejlers og ser virkelig frem til å være med på å utvikle Rejlers videre, sier Anneli Amft.

Erfaring fra vedlikehold av infrastruktursystemer

De siste årene har hun jobbet som enhetssjef i bestillerorganisasjonen innen vedlikehold av infrastruktursystemer i det svenske Trafikverket, og det er der fotobokser kommer inn. Det har handlet om anlegg som er el- eller telefonkoblet primært på vegsektoren, men også innen jernbane. Hun vet hvordan systemer får bruer til å åpne seg, eller trafikksignaler til å endre farge.

- Jeg har jobbet som leder i ulike roller i snart 10 år og har hatt god nytte av at jeg har en utdannelse innen media og kommunikasjon med meg i bagasjen, sier Anneli Amft.