Senior energirådgiver bygg

Rejlers er et av nordens største rådgivende ingeniørselskaper. Vi er 2000 eksperter som arbeider med prosjekter innen telekom, jernbane, elektro, elkraft og energi. Hos oss møter du spesialiserte ingeniører med bredde, spisskompetanse og ikke minst energi som skaper resultater. Vi vokser, og finnes i dag på over 80 steder i Norge, Sverige og Finland. Rejlers omsatte i 2016 for 2,3 mrd. kroner, og B-aksen er notert på Nasdaq Stockholm.

Rejlers har betydelige vekstambisjoner i det norske markedet, og vi vil ha de best kvalifiserte medarbeiderne med ønske om å være med å forme selskapet i en bransje som er i en meget spennende utvikling.

 

Rejlers Norge ønsker å ansette en ny seniorrådgiver innen energirådgivning og bygg til vårt avdelingskontor i Kristiansand. I denne stillingen blir det stort fokus på salgs- og markedsføringsaktiviteter i kombinasjon med faglig relatert prosjektjobbing.

Stillingen inngår i avdeling Energirådgivning i divisjon Building. Avdelingen er lokalisert i Kristiansand, Oslo og Hamar, og består av ansatte med ulik kompetanse og erfaring innenfor fagområdene energirådgivning, bygg, bygningsautomasjon og VVS. De ansatte jobber både i tverrfaglige prosjekter og enkeltprosjekter i varierende omfang og størrelse. Mer informasjon om avdelingen og selskapet finnes på nettsiden www.rejlers.no.

 

Arbeidsoppgaver

Utarbeidelse og gjennomføring av salgs- og markedsaktiviteter.

Oppsøke og følge opp nye og eksisterende kunder.

Bidra med faglig kompetanse i prosjekter.

Reiseaktivitet og kundebesøk i og utenfor Agder-regionen må påregnes.

 

Kvalifikasjoner

Du bør ha teknisk kompetanse med bygg- eller VVS-relatert utdanning på bachelor-/mastergradsnivå eller tilsvarende. Bakgrunn og erfaring fra konsulent/rådgiver/entreprenørbransjen innen bygg, bygningsautomasjon eller VVS er påkrevd.

Personlig faglig kontaktnettverk i og utenfor Agder-regionen, som kan utnyttes i stillingen, er en stor fordel.

Som person er du positiv og praktisk orientert, men samtidig ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk språk.

 

Personlige egenskaper

Du må være initiativrik og selvgående.

Du må ha evne til å finne frem til nye markedsaktiviteter og kunder.

Du må være en selgende og resultatorientert person.

Du må være en person som forstår og mestrer teknisk fagkompetanse i salgs- og markedsføringsøyemed.

 

Vi tilbyr

En meget spennende stilling hvor man treffer mange dyktige mennesker i et spennende miljø i et selskap som har store ambisjoner og vekstmuligheter.

Stillingen bærer preg av mye frihet under ansvar og et uformelt arbeidsmiljø.

Overordnet er Rejlers en virksomhet med fokus på at de ansatte er konsernets viktigste ressurs. Selskapet er derfor opptatt av at de ansatte trives på jobb ved å tilby meget gode fleksible ordninger innenfor bl.a. arbeidstid og hjemmekontor.

Konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om stillingen

Andre Dalene, Mob.tlf.: +47 99246123, andre.dalene@rejlers.no

 

www.rejlers.no

Søk her