En sunn bedrift

For Rejlers er helse en hjertesak. Det er viktig å ha et sterkt hjerte. Det er like viktig å ha et godt hjerte. Vi tror at suksess går sammen med hvordan man føler seg som et individ, psykisk og fysisk.

Å legge til rette for at våre medarbeidere skal ha det bra tror vi er det beste vi kan gjøre for å lykkes som en virksomhet. En god helse kan være grunnlaget for motivasjon og engasjement, og det vinner alle på – medarbeiderne, kundene og selskapet.

Selv de små sunne tiltakene er verdifulle. Det kan være å gå seg en tur, en omtenksom kommentar eller en treningsøkt. Å holde seg i god fysisk form er en måte å hente krefter og utholdenhet på. Velvære for en person kan være en løpetur, mens for andre kan det være å ta seg tid til en fisketur. Andre kan hente nye krefter gjennom dans og sosialt samvær. I helsebegrepet inkluderer også selskapets helse. At vi har en sunn økonomi og god balanse i regnskapet.

Våre gode pensjons- og forsikringsordninger bidrar også til et positivt miljø som kan lette hverdagen, uansett om det gjelder utfordringer på jobb eller på fritid.

Vi jobber for at medarbeidere skal ha nærhet og mulighet til å kunne trene i forbindelse med jobben. Vi sponser også deltakeravgifter på flere løp gjennom året.