En av de tøffeste utholdenhetskonkurransene

Rejlers er sponsor av utholdenhetskonkurransen ÖTILLÖ som går av stabelen i Stockholms skjærgård hver høst. En konkurranse som setter vilje, utholdenhet og samarbeide på prøve.

ÖTILLÖ varer fra soloppgang til solnedgang. En lagkonkurranse der to personer svømmer og løper, over og mellom 26 øyer. Den totale distansen er på 75 kilometer, hvorav 10 kilometer er svømming og 65 kilometer er løping. Konkurransen er ranket som en av de tøffeste konkurransene i verden. 

ÖTILLÖ handler om vilje, utholdenhet, målfokusering, samarbeide og ikke minst lidenskap. Egenskaper som også driver våre medarbeidere på Rejlers og vår bedrift fremover. Det finnes en klar sammenheng mellom arrangementet og våre verdier helse og fremgang.  

ÖTILLÖ 2015

Den 7. september 2015 ble ÖTILLÖ avholdt for 10. gang. Rejlers stilte med et eget lag som besto av Christian Pettersson og Ulf Thelin. De endte på 36. plass i sin klasse, som er den samme plasseringen de hadde året før. De kom i mål på tiden 11:49:26.

ÖTILLÖ 2014

Starten gikk 1. september utenfor Seilerhotellet på Sandhamn. Vinnerne passerte målgangen foran Utö Vertshus etter 08:16:12. Rejlers lag; Team Rejlers PJ, som besto av Peter Rejler och John Norling, og Team Rejlers UC, som besto av Ulf Thelin och Christian Pettersson, kom i mål på tidene 13:26:42 och 11:22:47. 

Intervju med Team Rejlers PJ etter målgang 2014

Hvordan er det å delta? Se intervjuet med Rejlers lag 2013!

Les mer på:

www.otillo.se/live 

www.facebook.com/otillorace 

twitter/instagram: #otillo15 alternativt @otillorace

www.youtube.com/otillorace